Sandrine

Kedves Látogató!

A családom már 50 éve foglalkozik nyerskávéval és annak szakszerű pörkölésével. A kávépörkölés csodálatos illatában nevelkedtem, gyermekkorom óta hallom a kávék neveit, minősítésüket- mint ezek előállítási technikáját.

Úgy érzem, hogy a legnagyobb érték az életemben az örökség ami a "kávé szenvedélye és szaktudása". Hatalmas energiát érzek magamba, hogy folytassam ezt a csodálatos mesterséget, a kézműves kávé előállítását.

Amit kínálunk:

  • A kávé kedvelőknek a világ csodás kávéízeit a négy földrészről válogatott nyerskávét, frissen pörkölve amikor a kávé jellegzetes sajátossága az aromája még érezhető.
  • Általunk összeálitott egyedi kávékeverékek, melyeket különféle ízes kávéfajtákból válogattunk össze.
  • Különböző aromásitott kávékat, melyek egyedivé, különlegessé teszik a csészéjét.
  • Készíthetünk az Őn ízlésének megfelelő egyedi kávékeveréket - Az Őn kávéját.

Mi a jó kávé titka? Az Őn által kedvelt íz, amit mi nyerskávéban összeállitunk, és szakszerűen megpörkölünk úgy ahogy ön a csészéjében szereti.


Kellemes kávézást kívánunk!
Sandrine Marie-José Hortobágyi

Egyedi kávéfajták

Kínálunk különleges, trópus kávétermelő vidékek, hírneves ültetvények válogatott terméseit.
Állítsa össze az Ön kedvenc ízét, válogasson a többféle kávé közül és válassza ki az Önnek ideális pörkölési szintet, hozzá illő aromát és kiszerelést.

Tovább

Coffee boxes & Kávédrazsé

For someone special … the best selection!
Szeretne köszönetet mondani egy ügyfelének, vagy egy különleges ajándékot keres? Ajándékozzon különleges szemes kávé válogatást.
Egyedileg összeállított szemes kávé csomagokat kínálunk, amelyek különböző ízű és aromájú kávékat tartalmaznak.
Válassza ki a csomagok közül kedvencét.

Tovább

Egyedi kávékeverék

Válogasson a különböző karakterű és ízvilágú egyedi kávékeverékünk közül, melyeket gondosan állítottunk, párosítottunk össze különböző eredetű fajtákból, annak érdekében, hogy fokozzuk a kávé ízét, aromáját.

TovábbKosár tartalma

A kosár tartalma üres.